Hva gjør en tømrer?

Som tømrer har du en aktiv og skapende arbeidsdag. Ser du for deg fremtiden med et aktivt og variert arbeid, ofte ute i frisk luft? …bli tømrer! 

Når du jobber som tømrer er ingen dager like. Hver dag byr på nye muligheter og utfordringer, samtidig som du treffer arbeidskompiser med de samme interessene som deg. Arkitekten tegner ny enebolig til kunden – byggverket du setter opp vil stå der i åresvis som et synlig bevis på hva du har skapt. Tenk hvor flott det er å kunne peke på et hus og si; dette har jeg vært med på å bygge! 

Dine muligheter som tømrer

Som tømrer får du en spennende jobb hvor mye avhenger av deg selv. Du arbeider ofte sammen med andre i små eller store arbeidslag. Samarbeid med andre håndverkere på byggeplassen som rørleggere, murere, malere og elektrikere, er en naturlig del av hverdagen. 
Som tømrer kan du jobbe med:

  • Eneboliger
  • Tomannsboliger
  • Firemannsboliger
  • Feltutbygging
  • Tilbygg
  • Rehabilitering

Du vil få godt innblikk i alt som kreves av samarbeid og planlegging for at et prosjekt skal ha riktig fremdrift og til slutt bli vellykket. Er du villig til å ta ansvar, får du store muligheter til å påvirke egen arbeidsdag. 

En tømrer er ofte bedriftens ansikt utad og representerer bedriften i forhold til byggherrer, leverandører, under-entreprenører og kunder – en av mange utfordringer!

AUDUN ASPELIEN
Fagkonsulent tømrer, murer og betongfaget

Tlf: 328 94 426
Mobil: 469 31 496
E-post: Audun@OBviken.no

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss her: